GOTO is a vendor independent international software development conference with more that 90 top speaker and 1300 attendees. The conference cover topics such as .Net, Java, Open Source, Agile, Architecture and Design, Web, Cloud, New Languages and Processes

When: 15. Feb 2012 at 16:30 -

Abstract

Mobile apps: Det grafiske design

Den fjerde af en GOTO-Night-række over det næste år omhandlende Grafisk Design, Interaktionsdesign og Usability for mobile apps

Talere: Henrik Hedegaard, Designit A/S

Tid: 15. februar, 2012, kl. 16.30 - 18.30.

Sted: Trifork A/S, Margrethepladsen 4, 8000 Aarhus C

Kontakt:Tine Grarup

Pris: Free

Sprog: Dansk

Denne GeekNight er desværre fuld. Skriv dig på denne venteliste, og vi kontakter dig såfremt der kommer ledige pladser.

Follow us on Twitter @GeekNight_dk and get the newest updates

Abstract:

Dette er den fjerde GOTO Night af en række, som Trifork afholder hen over et år, omhandlende Design,Interaktionsdesign og Usability for mobile apps.

Dette mødes fokus ligger udelukkende på den grafiske del af et design og hvordan dette kan understøtte god usability og et godt interaktionsdesign yderligere. Vi vil se på grafiske virkemidler til små skærme og hvordan disse adskiller sig fra virkemidlerne til web grafik og trykt grafik.

Program

16:30 - 16:40 Kort intro
16:40 – 17:15 Oplæg - del 1 /v Henrik Hedegaard, Designit A/S
17:15 – 17:40 Forplejning og networking

17:40 – 18:20 Oplæg - del 2 /v Henrik Hedegaard, Designit A/S
18:20 – 18:30 Afsluttende bemærkninger og networking

1. del
Vi anskuer hvordan og hvorfor visuelt design er et ganske essentielt element i IT udviklingsprocesser, på lige fod med interaktionsdesign, usability og udvikling samt den direkte kobling til "hard core" business value.
Visuelt design er ikke blot farvelade, men en kommunikationskanal, der kan transformere ganske komplekse forretningsprocesser til letforståelige user-flows, der både støtter og behager brugeren i sin arbejdsproces.
Det visuelle design spiller afgørende en psykologisk faktor, både når slutbrugeren står med en mobil applikation i hånden eller sidder foran computeren.

Det illustreres, hvad der sker, når et vilkårligt element i IT-udviklingsprocessen negligeres, enten pga. budget eller pga. manglende forståelse for delprocessens vigtighed for forretningen.

2. del
Anden del af præsentation anskuer 1. del fra en praktiske vinkel.

Vi tager udgangspunkt i samarbejdet mellem Designit og Jyske Bank, hvor det illustreres, hvordan form og funktion har gennemsyrer koncernens identitet på tværs af alle medier, både digitalt, trykt og i det fysiske rum. Der lægges især vægt på de seneste digitale satsninger hos Jyske Bank, nemlig responsive webdesign og den kommende tablet-løsning på iPad, som bliver released indenfor de nærmeste dage.

 

Formålet med møderækken er at bringe professionelle indenfor grafisk design, interaktionsdesign, usability, user experience, HCI, informationsarkitektur etc. med en fælles interesse i mobile apps sammen om hvordan man laver gode apps set fra et design-, interaktionsdesign- og usabilitymæssigt synspunkt. Kom og del dine erfaringer (gode som dårlige), få inspiration, opnå viden, og skab et netværk.

 

 

Der vil blive serveret sandwich og vand til GeekNight'en

Registration

Denne GeekNight er desværre fuld. Skriv dig på denne venteliste, og vi kontakter dig såfremt der kommer ledige pladser.

Husk at melde afbud hvis du ikke kan komme.
Da vi nu har et max deltagerantal på vores GeekNights har vi indført et no-show gebyr på kr. 200,-
På denne måde kan vi sikre os at deltagere på en eventuel venteliste får muligheden for at få den ledige plads.
Framelding skal ske senest d. 14. februar kl. 9:00 til Tine Grarup
 
Ved tilmelding af GeekNight's eller Free Meetups gennem Trifork godkender du samtidig at vi kontakter dig med relevante kursus- og konferencetilbud og sender dig vores nyhedsbrev med kommende events.  


We're sorry, registration is closed