GOTO is a vendor independent international software development conference with more that 90 top speaker and 1300 attendees. The conference cover topics such as .Net, Java, Open Source, Agile, Architecture and Design, Web, Cloud, New Languages and Processes

When: 28. Feb 2012 at 16:30 -

Abstract

GOTO GeekNight:

Kickstarting - Kanban

Taler: Jesper Boeg

Tid: 28. februar, 2012, kl. 17.00-19.00

Sted: Trifork A/S, Spotorno Alle 4, 2630 Taastrup

Kontakt: Tine Grarup

Pris: Gratis

Sprog: Dansk

Follow us on Twitter @GeekNight_dk and get the newest updates

Abstract:

Rigtig mange teams og organisationer har efterhånden adopteret Kanban principperne og brugt dem til at optimere værdi, flow og kvalitet i deres proces. Selvom Danmark halter en smule bagefter resten af Verden er der gennem de sidste år også her sket en voldsom stigning og hos Trifork har vi haft glæden af at hjælpe rigtig mange succesfuldt igang.

På denne GOTO GeekNight vil vi fortælle om konkrete erfaringer med at få det til at virke i praksis. Hvordan får vi hurtigt teams igang og hvad er de typiske udfordringer vi møder når teori skal omsættes til praksis? Det gælder både successhistorierne og de tilfælde hvor vi ikke har opnået de ønskede resultater. Geeknighten forudsætter at du kender de grundlæggende principper for Kanban da vi ikke vil bruge tid på at præsentere selve metoden.

 

 

Der vil blive serveret sandwich og vand til GeekNight'en

Registration

Husk at melde afbud hvis du ikke kan komme.
Da vi nu har et max deltagerantal på vores GeekNights har vi indført et no-show gebyr på kr. 200,-
På denne måde kan vi sikre os at deltagere på en eventuel venteliste får muligheden for at få den ledige plads.
Framelding skal ske senest d. 27 februar kl. 9:00 til Tine Grarup
 
Ved tilmelding af GeekNight's eller Free Meetups gennem Trifork godkender du samtidig at vi kontakter dig med relevante kursus- og konferencetilbud og sender dig vores nyhedsbrev med kommende events.  


We're sorry, registration is closed