GOTO is a vendor independent international software development conference with more that 90 top speaker and 1300 attendees. The conference cover topics such as .Net, Java, Open Source, Agile, Architecture and Design, Web, Cloud, New Languages and Processes

When: 1. Mar 2012 at 16:30 -

Abstract

GOTO GeekNight:

Sikre apps på iOS og Android

Taler: Mads Jensen & Søren Toft Odgaard

Tid: 1. marts, 2012, kl. 16.30 - 18.30

Sted: Trifork A/S, Spotorno Alle 4, 2630 Taastrup

Kontakt: Tine Grarup

Pris: Gratis

Sprog: Dansk

Follow us on Twitter @GeekNight_dk and get the newest updates

Abstract:

Mange udviklere er hoppet på app-vognen og er begyndt at udvikle apps til Android og/eller iOS. Nogle gør det i fritiden fordi det er ny og spændende teknologi. Andre er så heldige at være ansat i en virksomhed hvor mobil udvikling er et af fokusområderne. Fælles for de fleste er, er at det er ny teknologi med nye faldgrupper. Kom og mød et par af Triforks mobile udviklere, der har fokus på app-sikkerhed.

Med den stigende udbredelse af smartphones og apps følger også en risiko for, at der blandt brugerne er nogle der ikke vil udgiveren eller brugeren det bedste. Apple screener apps inden de bliver lagt i App-store. I Android Market hersker der mere anarki. Smartphone-verdenen bliver mere og mere usikker både ift. phishing og hacking og der er derfor behov for at ofre mere og mere tid på at tænke sikkerhed ind i app-designet fra starten.

Så hvad er en sikker app? Sikkerhed er ikke en absolut størrelse. For nogle handler det om, at man ikke kan reverse engineere koden og dermed få adgang til firmahemmeligheder eller mulighed for at kopiere funktionalitet. For andre er det alene et spørgsmål om at app skal virke korrekt og håndtere brugerens informationer på fortrolig vis.

I Trifork har vi igennem de seneste par år udviklet en række netbank apps og har haft fokus på både at udvikle sikre apps samt at hjælpe andre ved at reviewe design og/eller kode. Denne erfaring vil vi gerne dele lidt ud af.

Foredraget bliver primært en introduktion til hvilke sikkerhedsmæssige risici og udfordringer der følger med i Android og iOS. Der vil også blive vist eksempler på dårlig/usikker kode og tilsvarende på rigtig/mere sikker kode.

Forudsætninger

Grundlæggende kendskab til Java og eller Obj. C er en fordel for at at forstå eksempler, men ikke nødvendigt for at kunne få et overordnet udbytte at faldgrupper mv.

 

 

 

Der vil blive serveret sandwich og vand til GeekNight'en

Registration

Husk at melde afbud hvis du ikke kan komme.
Da vi nu har et max deltagerantal på vores GeekNights har vi indført et no-show gebyr på kr. 200,-
På denne måde kan vi sikre os at deltagere på en eventuel venteliste får muligheden for at få den ledige plads.
Framelding skal ske senest d. 29. februar kl. 9:00 til Tine Grarup
 
Ved tilmelding af GeekNight's eller Free Meetups gennem Trifork godkender du samtidig at vi kontakter dig med relevante kursus- og konferencetilbud og sender dig vores nyhedsbrev med kommende events.  


We're sorry, registration is closed