GOTO is a vendor independent international software development conference with more that 90 top speaker and 1300 attendees. The conference cover topics such as .Net, Java, Open Source, Agile, Architecture and Design, Web, Cloud, New Languages and Processes

When: 2. Feb 2012 at 16:30 -

Abstract

GOTO GeekNight:

The Lean Startup - Validated Learning over working software

Taler: Troels Richter

Tid: 2. februar, 2012, kl. 16.30 - 18.30

Sted: Trifork A/S, Margrethepladsen 4, 8000 Aarhus C

Kontakt: Tine Grarup

Pris: Gratis

Sprog: Dansk

Denne GeekNight er desværre fuld. Skriv dig på denne venteliste, og vi kontakter dig såfremt der kommer ledige pladser.

Follow us on Twitter @GeekNight_dk and get the newest updates

Abstract:

"A startup is a human institution designed to deliver a new product or service under conditions of extreme uncertainty"

I gennem det sidste årti er software industrien bevæget sig i forhold til hvordan vi tænker på fremdrift i vores projekter. Flere tror i dag på det agile manifest og princippet om ”Working software over comprehensive documentation”. Men når vi taler om lancering af nye services og produkter er det en farlig antagelse at ”working software” kan ligestilles med fremdrift.

Innovation udvikles i dag under ekstrem usikkerhed. Vi har en vision og en strategi som er baseret på en masse gæt og forventninger til hvad brugeren vil have, men ved det dybest set ikke. Vi udvikler det nye produkt på et meget spinkelt fundament, men da vi er blevet gode til at levere ”working software” håber visom oftes på at produktet også vil blive en succes.

The Lean Startup er en metode der handler om at skabe innovation hvor vi fra start og hele tiden forsøger at bevise at det vi tror brugerne vil have også er funderet i virkeligheden. Det handler om at gøre vores strategi testbar og sikre vi er på vej i den rigtige retning i forhold til vores vision. Hvis ikke skal der på et tidligt tidspunkt styres i en anden retning for så at teste om vi har fundet vejen til at indfri vores vision.
Det kræver et nyt syn på fremdrift. ”Working software” har ingen værdi hvis ikke brugerne har brug for det vi laver. Derfor introducerer Lean Startup en ny unit of progress kaldet ”Validated Learning”.

I Lean Startup taler man først om fremdrift når vi er blevet klogere og tilmed har valideret at vi er blevet klogere. The Lean Startup er yderst relevant når man taler små startups, men mindst lige så vigtigt når det handler om at drive innovation i større virksomheder.

Eric Ries er manden bag og på meget kort tid er Lean startup blevet til en verdensomspændende bevægelse i higen efter at skabe innovation på et mere sikkert grundlag.

 

 

Der vil blive serveret sandwich og vand til GeekNight'en

Registration

Denne GeekNight er desværre fuld. Skriv dig på denne venteliste, og vi kontakter dig såfremt der kommer ledige pladser.

Husk at melde afbud hvis du ikke kan komme.
Da vi nu har et max deltagerantal på vores GeekNights har vi indført et no-show gebyr på kr. 200,-
På denne måde kan vi sikre os at deltagere på en eventuel venteliste får muligheden for at få den ledige plads.
Framelding skal ske senest d. 1. februar kl. 9:00 til Tine Grarup
 
Ved tilmelding af GeekNight's eller Free Meetups gennem Trifork godkender du samtidig at vi kontakter dig med relevante kursus- og konferencetilbud og sender dig vores nyhedsbrev med kommende events.  


We're sorry, registration is closed