GOTO is a vendor independent international software development conference with more that 90 top speaker and 1300 attendees. The conference cover topics such as .Net, Java, Open Source, Agile, Architecture and Design, Web, Cloud, New Languages and Processes

Sådan løfter du dit Scrum team til næste niveau

Host: Jesper Boeg

When: 14. Jan 2014 at 16:30 - 18:30

Where: Trifork A/S, Landgreven 3, 1., 1301 Copenhagen K

Abstract

Det vurderes at over halvdelen af de udviklings teams og IT organisationer, der benytter sig af Lean og Kanban idag, er startet deres Agile rejse med en mere eller mindre stringent implementation af Scrum. Kanban bliver for mange teams et naturligt næste skridt mod en endnu dybere integration af lean i Softwareudvikling og en forståelse for de Agile principper, der stikker dybere end den til tider ritualbaserede tilgang som mange Scrum teams deler. I denne præsentation vil Jesper dele ud af sine erfaringer fra de efterhånden mange teams han har hjulpet med at tage dette næste skridt. Hvad er det for typiske udfordringer og transitioner teams gennemgår og hvad sker der med kulturen når der pludselig diskuteres værdi, flow, exit policies og feedbackloops i stedet for roller, ceremonier og sprint burndown charts? Selvom alle teams er forskellige er det bemærkelsesværdigt hvor mange fællestræk de deler når Kanban principperne inspirerer til at se tingene på en ny måde og bryde med de mønstre som før blev opfattet som helligbrøde. Kom og bliv inspireret, provokeret og måske endda overrasket over hvor lidt der skal til for at tage det næste skridt mod procesforbedringer, der ikke bare handler om udviklingsteamet, men hele den værdikæde der skal alignes for at løfte processen og organisationen til næste niveau. Indlægget er ikke et opgør med Scrum som metode og en af pointerne er faktisk at du kan bibeholde Scrum roller, ceremonier og artefakter og stadig benytte Kanban til yderligere at få optimeret værdi, flow, kvalitet og feedbackloops.

 

Price: Free

Language: Danish

Contact: Tine Grarup

 

 

Registration

Remember to cancel if you are unable to come.
Cancellations must be made no later than January 13 at 9:00 AM to Tine Grarup.

When registering GOTO Night's or Free meetups through Trifork you also accept to receive our relevant newsletter with upcoming events and news.


We're sorry, registration is closed