GOTO is a vendor independent international software development conference with more that 90 top speaker and 1300 attendees. The conference cover topics such as .Net, Java, Open Source, Agile, Architecture and Design, Web, Cloud, New Languages and Processes

When: 9. Dec 2013 at 16:30 -

Abstract

GOTO Night:

Sådan løfter du dit Scrum team til næste niveau!

Taler: Jesper Boeg

Tid: December 9, 2013, at 16:30 – 18:30

Sted: Trifork A/S, Margrethepladsen 4, 8000 Aarhus C

Kontakt: Anna Ebdrup

Pris: Gratis

Sprog: Dansk

Abstract:

Det vurderes at over halvdelen af de udviklings teams og IT organisationer, der benytter sig af Lean og Kanban idag, er startet deres Agile rejse med en mere eller mindre stringent implementation af Scrum. Kanban bliver for mange teams et naturligt næste skridt mod en endnu dybere integration af lean i Softwareudvikling og en forståelse for de Agile principper, der stikker dybere end den til tider ritualbaserede tilgang som mange Scrum teams deler. I denne præsentation vil Jesper dele ud af sine erfaringer fra de efterhånden mange teams han har hjulpet med at tage dette næste skridt. Hvad er det for typiske udfordringer og transitioner teams gennemgår og hvad sker der med kulturen når der pludselig diskuteres værdi, flow, exit policies og feedbackloops i stedet for roller, ceremonier og sprint burndown charts? Selvom alle teams er forskellige er det bemærkelsesværdigt hvor mange fællestræk de deler når Kanban principperne inspirerer til at se tingene på en ny måde og bryde med de mønstre som før blev opfattet som helligbrøde. Kom og bliv inspireret, provokeret og måske endda overrasket over hvor lidt der skal til for at tage det næste skridt mod procesforbedringer, der ikke bare handler om udviklingsteamet, men hele den værdikæde der skal alignes for at løfte processen og organisationen til næste niveau. Indlægget er ikke et opgør med Scrum som metode og en af pointerne er faktisk at du kan bibeholde Scrum roller, ceremonier og artefakter og stadig benytte Kanban til yderligere at få optimeret værdi, flow, kvalitet og feedbackloops.

Husk at melde afbud hvis du ikke kan komme.
Framelding skal ske senest d. 8 december kl. 9:00 til Anna Ebdrup

Ved tilmelding af GOTO Night's eller Free Meetups gennem Trifork godkender du samtidig at vi sender dig vores nyhedsbrev med kommende events. 


We're sorry, registration is closed