GOTO is a vendor independent international software development conference with more that 90 top speaker and 1300 attendees. The conference cover topics such as .Net, Java, Open Source, Agile, Architecture and Design, Web, Cloud, New Languages and Processes

When: 21. May 2013 at 16:30 -

Abstract

GOTO Night:

Agile games

Taler: Gitte Klitgaard Hansen

Tid: 21. maj, 2013, kl. 16:30 – 18:30

Sted: Trifork A/S, Margrethepladsen 4, 8000 Aarhus C

Kontakt: Tine Grarup

Pris: Gratis

Sprog: Dansk

Abstract:

I gennem flere år har det været populært at bruge spil og lege til teambuilding, men de kan benyttes til mange andre ting.

Det er ikke nyt at prøve ting for at lære bedre; allerede Confusious sagde “I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand.” (om end på kinesisk)

Derfor er der heller ikke noget underligt i at lege eller spille for at simulere situationen. Inden for agile er det meget populært at benytte games til undervisning, ligesom det benyttes også til konfliktløsning, retrospectives, problemløsning og mange andre ting. Også udenfor it, sker der mere og mere gamificering.

Til denne GOTO Night vil Gitte fortælle om dette og komme med eksempler på forskellige spil. Desuden vil hun komme ind på, hvordan man skaber sine egne spil og du får også lov til at prøve lidt, så du kan lære det.

 

Gitte Klitgaard Hansen har arbejdet med agil udvikling de sidste 7 år, de sidste tre som Agile Coach. Hun går op i det med liv og sjæl og bruger endda sin fritid på at tage på agile konferencer og unconferences i hele Europa. For tiden arbejder Gitte det meste af tiden i Tyskland som Agile Coach.

Registration

 

Husk at melde afbud hvis du ikke kan komme.
Framelding skal ske senest d. 20. maj kl. 9:00 til Tine Grarup

Ved tilmelding af GOTO Night's eller Free Meetups gennem Trifork godkender du samtidig at vi sender dig vores nyhedsbrev med kommende events. 


We're sorry, registration is closed