GOTO is a vendor independent international software development conference with more that 90 top speaker and 1300 attendees. The conference cover topics such as .Net, Java, Open Source, Agile, Architecture and Design, Web, Cloud, New Languages and Processes

When: 12. Mar 2013 at 16:30 -

Abstract

GOTO Night:

Sådan bliver 1 million linjer JavaScript kode nemme at vedligeholde

Speakers: Allan Ebdrup

Time: 12. marts, 2013, kl. 16:30 – 18:30

Place: Trifork A/S, Landgreven 3, 1., 1301 Copenhagen K

Contact: Tine Grarup

Fee: Free

Language: Danish

Abstract:

Der har været en del udtalelser offentlig fra prominente IT folk, der mere end antyder at man ikke kan vedligeholde en stor kodebase i JavaScript. Sjovt nok ofte fra folk, der har en eller anden løsning, der går på at erstatte selve JavaScript sproget.

Men det er slet ikke nødvendigt at erstatte hele sproget. Som en klog, men provokerende programmør engang sagde til mig: "Bare fordi du ikke kan finde ud af det, betyder det ikke, at det ikke kan lade sig gøre".

Til denne GOTO Night vil jeg fortælle om nogle af de ting, der gør at vi nemt kan vedligeholde en Node.js løsning på over 1,1 millioner linjer kode og stadig voksende. Vi er 8-10 udviklere på kodebasen, hvor 100% af koden er JavaScript.

Det handler både om statisk kodeanalyse, tests, CI, arkitektur og node package manager og en helt masse andre tools og processer.

Registration

 

Husk at melde afbud hvis du ikke kan komme.
Framelding skal ske senest d. 11. marts kl. 9:00 til Tine Grarup

Ved tilmelding af GOTO Night's eller Free Meetups gennem Trifork godkender du samtidig at vi sender dig vores nyhedsbrev med kommende events. 


We're sorry, registration is closed