GOTO is a vendor independent international software development conference with more that 90 top speaker and 1300 attendees. The conference cover topics such as .Net, Java, Open Source, Agile, Architecture and Design, Web, Cloud, New Languages and Processes

When: 11. Oct 2012 at 16:30 -

Abstract

GOTO GeekNight:

Spilificering og spil-design: motivér, engagér og kultivér af dine brugere

Taler: Thomas Dehn, Ludilicious

Tid: 11. oktober, 2012, kl. 16.30 - 18.30

Sted: Trifork A/S, Landgreven 3, 1., 1301 Copenhagen K

Kontakt: Tine Grarup

Pris: Gratis

Sprog: Dansk

Abstract:

Du har måske hørt om ’Gamification’ og er interesseret i at bruge det på din platform. Måske kender du til spil-industrien og dens succes, og er interesseret i at benytte nogle af de teknikker som industrien bruger til at fastholde sit publikum. Eller måske har du interesse for spil i sig selv, og er interesseret i at høre om hvad de kan tilbyde dit produkt. Uanset hvilken kategori du tilhører, så er det ikke til at tage fejl af spilindustriens succes, og dens forventning om at vokse fra 59,3 milliarder dollars i dag til $82,4 milliarder i 2015 – med en samlet årlig vækstrate på 8,2 procent.

Spil bliver i dag kaldt verdens nye ’medie’, ’kunstform’ og design af spil bliver endda, for amerikanerne bag Gamification konceptet, kaldt: ’en måde hvorpå man kan gøre ikke-spil til sjove og engagerende produkter’. Uanset om man tror på at spil er nøglen til fremtiden eller ej, så er der noget fascinerende over hvordan spilindustrien fænger dens brugere, fastholder dem og nu bruger dem aktivt til Crowdsourcing, Crowdfunding og BDI igennem Communities.

Dybest set, og som det første, så handler det om godt spil design. Med udgangspunkt i netop dette åbner dette oplæg op for en verden hvori dine brugere potentielt kan få en dyb interessere sig i dit produkt, din service eller dine idéer, og derigennem forstærke dit værditilbud. Oplægget kommer med eksempler på hvordan andre har benyttet spil-design teknikker med succes, hvad du skal have øje på for at gå samme vej, samt små, praktiske, tekniske detaljer som kan give stor effekt.

 

 

 

Der vil blive serveret sandwich og vand til GeekNight'en

Registration

Husk at melde afbud hvis du ikke kan komme.
Da vi nu har et max deltagerantal på vores GeekNights har vi indført et no-show gebyr på kr. 200,-
På denne måde kan vi sikre os at deltagere på en eventuel venteliste får muligheden for at få den ledige plads.
Framelding skal ske senest d. 10. oktober kl. 9:00 til Tine Grarup
 
Ved tilmelding af GeekNight's eller Free Meetups gennem Trifork godkender du samtidig at vi kontakter dig med relevante kursus- og konferencetilbud og sender dig vores nyhedsbrev med kommende events.  


We're sorry, registration is closed