GOTO is a vendor independent international software development conference with more that 90 top speaker and 1300 attendees. The conference cover topics such as .Net, Java, Open Source, Agile, Architecture and Design, Web, Cloud, New Languages and Processes

When: 26. Jun 2012 at 16:00 -

Abstract

Mobile apps: Strategi og Analyse

Den sjette og sidste af en GOTO-Night-række over det sidste år omhandlende Grafisk Design, Interaktionsdesign og Usability for mobile apps

Talere: Rasmus Sanko & Waqas Rafiq, In2Media A/S

Tid: 26. juni, 2012, kl. 16.00 - 19.00.

Sted: Trifork A/S, Margrethepladsen 4, 8000 Aarhus C

Kontakt:Tine Grarup

Pris: Free

Sprog: Dansk

Begrænset antal pladser

Abstract:

Dette er den sjette og sidste GOTO Night af en række, som Trifork har afholdt hen over det seneste år, omhandlende Design, Interaktionsdesign og Usability for mobile apps.

Formålet med møderækken har været at bringe professionelle indenfor grafisk design, interaktionsdesign, usability, user experience, HCI, informationsarkitektur etc. med en fælles interesse i mobile apps sammen om hvordan man laver gode apps set fra et design-, interaktionsdesign- og usabilitymæssigt synspunkt. Kom og del dine erfaringer (gode som dårlige), få inspiration, opnå viden, og skab et netværk.

Dette mødes fokus ligger på de strategiske overvejelser der bør ligge til grund for en sammenhængende brugeroplevelse på tværs af en virksomheds digitale kontaktflader.

Med udgangspunkt i virksomheder som PANDORA, YouSee og Danske Bank går vi ind i de strategiske og designmæssige udfordringer der er når man bevæger sig ud på flere forskellige platforme med sammen brand.

Vi kigger også på hvordan man med dataopsamling, analyse og optimering kan maksimal udbytte af sin investering og sine brugere.

Til sidst vil vi kort fremlægge en proces for hvordan man kommer godt i gang med dataopsamling.

Program

16:00 - 16:15 Kort intro
16:15 – 17:15 Oplæg, del 1 /v Rasmus Sanko, In2Media A/S
17:15 – 17:45 Forplejning og networking

17:45 – 18:45 Oplæg, del 2 /v Waqas Rafiq, In2Media A/S
18:45 – 19:00 Afsluttende bemærkninger og networking

Taler-abstracts

Waqas Rafiq, Digital Analyst – In2media
Waqas, har arbejdet med webanalyse i 5 år, og har en baggrund fra Coop Danmark (Nettorvet og Coop-plus), Creuna Danmark som analysekonsulent og er i dag hos In2media som Digital Analyst.

Har arbejdet med værktøjer som Google Analytics, Adobe Sitecatalyst, Webtrends og Netminers.

Han går ind for at man bruger det data man allerede har, før man tilpasser sine løsninger og sikrer sig at den dataopsamling man foretager sig er brugbar i en kontekst der kan give forretningen værdi.

Rasmus Sanko, Head of UX & Creative Strategy – In2media
Rasmus har gennem de sidste 15 år beskæftiget sig med konceptudvikling, kreativ strategi, informationsarkitektur og interaktionsdesign.

Han arbejder i øjeblikket tæt sammen med Danske Bank på tværs af deres digitale flader inkl. iPad, netbank og Windows Phone.

Før sin rolle som informationsarkitekt hos In2media, var han Usability Specialist hos Snitker & Co. Global User Research for bla. Erhvervs og Selskabsstyrelsen, Århus Kommune og NOKIA.

Hos Halbye Kaag JWT producerende han I 2008 en af de mest succesfulde danske viralfilm til dato for Kræftens Bekæmpelse og Trygfonden, som del i social media kampagnen “Sluk solariet”.

Rasmus har en holistisk holding til interaktionsdesign, for ham er både film, mobilbanker og lufthavne interaktionsdesign. Det handler i bund og grund om opretholde en meningfuld dialog med brugeren.

 

Der vil blive serveret sandwich og vand til GeekNight'en

Registration

Husk at melde afbud hvis du ikke kan komme.
Da vi nu har et max deltagerantal på vores GeekNights har vi indført et no-show gebyr på kr. 200,-
På denne måde kan vi sikre os at deltagere på en eventuel venteliste får muligheden for at få den ledige plads.
Framelding skal ske senest d. 25. juni kl. 9:00 til Tine Grarup
 
Ved tilmelding af GeekNight's eller Free Meetups gennem Trifork godkender du samtidig at vi kontakter dig med relevante kursus- og konferencetilbud og sender dig vores nyhedsbrev med kommende events.  


We're sorry, registration is closed